Home

Interzoo 2016 - Duitsland

Easy Life Interzoo 2016Easy Life Interzoo 2016
Bedankt voor het bezoeken van de stand van Easy Life op de Interzoo 2016.

 

1 juni 2016

We willen graag iedereen bdanken voor de moeite om onze stand te bezoeken. We waren aardig verrast door de grote belangstelling en in de interesse in onze produkten en met name Voogle. Ook was het weer een groot plezier om onze trouwe klanten weer te ontmoeten en persoonlijk de hand te schudden.

Mochten er nog verdere vragen zijn of mocht er behoefte zijn aan meer informatie, aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op.

 

Easy-Life Kalium watertest en Easy-Life Fosfaat watertest

kalium test
Kalium (K) watertest
Kalium is een macro-voedingsnutriënt en minstens zo belangrijk als ijzer voor een goede plantengroei. Tot op heden was het niet goed mogelijk om eenvoudig en betaalbaar Kalium te meten in het aquarium. Met deze kaliumtest kan nu eenvoudig d.m.v. een kleurenkaart de waarde bepaald worden.

Meer lezen arrow 2x
fosfaat test
Fosfaat (PO4) ultra sensitive watertest
De zeer gevoelige watertest van Easy-Life is geschikt voor zoet- en zeewater. De testkit is eenvoudig en snel en werkt met twee kleurkaarten met een meetbereik vanaf 0,01 mg/l!   

Meer lezen arrow 2x

 

Laatste nieuwe produkten

25 Root Sticks
25 Root Sticks
10-09-2014 - De Easy-Life 25 Root Sticks zijn ideaal om planten direct bij de wortels extra te voeden, speciaal bij Cryptocorynes, Echinodorus of Lotus.

Lees meer arrow 2x
Catappa-X color & health booster
Catappa-X
Catappa-X zorgt ervoor dat vissen en garnalen een stuk beter kleuren en eten. Getest en gebruikt door importeurs van vissen en garnalen.

Lees meer arrow 2x
voogle home vissen
Voogle
Voogle is het nieuwe antwoord van Easy-Life op het ondoordacht gebruik van antibiotica bij siervissen. Geschikt voor zoet- en zeewater!

Lees meer arrow 2x
blue exit home2
Blue-Exit
Last van Cyano of blauwalgen? Gebruik dan Blue Exit, de nieuwe manier van bestrijding zonder antiobiotica of koper. Veilig voor vissen en garnalen.

Lees meer arrow 2x

 

 

Ontdek meer

aquarium_subsite4
Plantengroei
De populaire website "Alles over Plantengroei " is nu ondergebracht in Media. Lees daar meer over plantenvoeding, belichting, bodemgrond en veel meer.

Naar de website arrow 2x
folder
Info Folder
Lees de pdf-folder over onze produkten met extra informatie, tips en voorbeelden van aquaria.

Ga naar de folder arrow 2x